News detail

We zijn LIVE!

06/10/2022

Vorige week in Florence, Italië, was het zover: de formele launch van onze stichting samen met al onze Europese partners.

Stichting Live is Life streeft ernaar om de overlevingskansen voor een plotse hartstilstand te verhogen. Dit doen we door de awareness inzake de problematiek te verhogen, door het bijbrengen van reanimatietechnieken aan mensen en door het verbeteren van de beschikbaarheid van levensreddende AED's in Europa.

Samen met onze partners gaan we de krachten bundelen en de ervaring delen: we starten met activiteiten in 10 Europese landen. En dit doen we door middel van samenwerkingen met impactvolle organisaties en mensen.

Binnenkort starten we met de eerste grote projecten! 👀

Ander nieuws

Lees meer over ons werk en activiteiten.
  
  • 19/01/2023

    Win een clubtraining van bondscoach Sven Vanthourenhout!In samenwerking met Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB hebben we een winactie georganiseerd binnen het Heartsafe Cycling project. Alle clubs die zich aanmelden en actief meedoen aan de actie, maken kans op de clubtraining van Sven Vant...

    Meer lezen
  • 02/11/2022

    Met trots presenteren wij onze samenwerking met Belgian Cycling en demarreren wij samen naar een hartveilige wielersport in Belgie. Clubs en leden kunnen via ons unieke fundraising platform middelen verzamelen waarmee zij training, producten en diensten kunnen verwerven waarmee zij optimaal voorber...

    Meer lezen
  • 10/10/2022

    Bijna 40 scholen hebben zich voor de zomervakantie aangemeld om mee te doen aan het project 'HeartSaver School'. Zij gaan samen met alle leerlingen, ouders, schoolleiding en bedrijven in de buurt geld ophalen om hun school en schoolomgeving HeartSafe te maken!

    Meer lezen
  • 06/10/2022

    Binnenkort maken we de Belgische wielersport heartsafe.Samen met Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB starten we het project 'HeartSafe Cycling' en gaan we jullie wielerclub helpen heartsafe te worden! 

    Meer lezen

Help mee!

Wil jij meehelpen in jouw buurt? Of wil je meer te weten komen over onze stichting? Neem contact op met ons.

Top