HeartSafe Cycling

Zamel geld in voor een AED-pakket voor jullie club. Samen maken we de wielersport heartsafe.

Een initiatief van Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB in samenwerking met Stichting Live is Life.

Voor wielerclubs met een clubaccommodatie

Wielerclubs met een eigen clubaccommodatie kunnen een actie starten voor een vaste AED-installatie. De AED hangt in een buitenmuurkast aan de sportaccommodatie. Op deze manier is de AED ook dag en nacht beschikbaar voor omwonenden.

Dit pakket omvat alles wat jullie club nodig heeft om 5 jaar lang heartsafe te zijn.

Start onze actie

Voor wielerclubs met een vaste vertreklocatie

Wielerclubs met een vaste vertreklocatie zoals een clubhuis, clubcafé of sporthal kunnen een actie starten voor een vaste AED-installatie.

De AED hangt in een buitenmuurkast aan jullie locatie. Zo is deze ook dag en nacht beschikbaar voor de hele buurt. Op deze manier kan jullie club de hele buurt bij de inzamelingsactie betrekken: heel veel mensen kunnen van de AED profiteren!

Start onze actie

Voor wielerclubs zonder vaste vertreklocatie

Wielerlubs zonder een vaste vertreklocatie kunnen een actie starten voor een mobiel AED-pakket. Bij voltooiing van de actie krijgt jullie club een AED en een M.U.L.E.® Commute 22 Backpack + raincover. Op weg met de mountainbike, racefiets of gravelbike? Met deze backpack neem je de AED gemakkelijk mee tijdens het beoefenen van je favoriete sport.

Dit pakket omvat alles wat jullie club nodig heeft om 5 jaar langs heartsafe de weg op te gaan.

Start onze actie

Crowdfunding in drie stappen

Start jullie actie

Via het Live is Life fundraisingplatform voor België: snel, simpel en geheel kosteloos

Promoot jullie actie

Informeer zoveel mogelijk mensen en bedrijven dat ze kunnen doneren aan jullie inzamelingsactie

Streefbedrag behaald?

Dan ontvangen jullie het AED-pakket van Live is Life

Gerelateerd aan dit project

  
 • 02/11/2022

  Met trots presenteren wij onze samenwerking met Belgian Cycling en demarreren wij samen naar een hartveilige wielersport in Belgie. Clubs en leden kunnen via ons unieke fundraising platform middelen verzamelen waarmee zij training, producten en diensten kunnen verwerven waarmee zij optimaal voorber...

 • 06/10/2022

  Binnenkort maken we de Belgische wielersport heartsafe.Samen met Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB starten we het project 'HeartSafe Cycling' en gaan we jullie wielerclub helpen heartsafe te worden! 

 • 19/01/2023

  Win een clubtraining van bondscoach Sven Vanthourenhout!In samenwerking met Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB hebben we een winactie georganiseerd binnen het Heartsafe Cycling project. Alle clubs die zich aanmelden en actief meedoen aan de actie, maken kans op de clubtraining van Sven Vant...

Foto's

  

Andere projecten

Lees meer over andere projecten in België
 • Zamel samen geld in voor een AED-pakket voor uw school.In samenwerking met HeartSaver vzw kunt u via Live is Life een inzamelactie beginnen voor een AED-pakket voor uw school.

  Start een actie Meer info

Help mee!

Wil jij meehelpen in jouw buurt? Of wil je meer te weten komen over onze stichting? Neem contact op met ons.

Top