HeartSaver School

Zamel samen geld in voor een AED-pakket voor uw school.

In samenwerking met HeartSaver vzw kunt u via Live is Life een inzamelactie beginnen voor een AED-pakket voor uw school.

Waarom een AED-pakket voor uw school?

Scholen liggen vaak centraal in de woonwijk en zijn daarom een goede locatie voor het ophangen van een openbare, 24/7 bereikbare hartstarter. Zo creëert uw school een hartveilige omgeving voor leerlingen, docenten, ouders en grootouders, en voor alle omwonenden en passanten.

Start actie

Het AED-pakket voor scholen: 5 jaar heartsafe

In samenwerking met HeartSaver vzw kunt u via "Live is Life" een inzamelingsactie beginnen voor een AED-pakket voor uw school. Het AED-pakket van "Live is Life" omvat alles om jullie school en omgeving hartveilig te maken: een hartstarter, een AED-buitenmuurkast, informatiebackboard & AED-signalisatie, reanimatietraining (op locatie), 5 jaar lang onderhoud (incl. 24/7 monitoring), verzekering alsook toegang tot online cursussen met als topics: hartstilstand, hartstarter en reanimatietechnieken.

Start actie

Crowdfunding in drie stappen

Start jullie actie

Via het Live is Life fundraisingplatform voor België: snel, simpel en geheel kosteloos

Promoot jullie actie

Informeer zoveel mogelijk mensen en bedrijven dat ze kunnen doneren aan jullie inzamelingsactie

Streefbedrag behaald?

Dan ontvangen jullie het AED-pakket van Live is Life

Gerelateerd aan dit project

  • 10/10/2022

    Bijna 40 scholen hebben zich voor de zomervakantie aangemeld om mee te doen aan het project 'HeartSaver School'. Zij gaan samen met alle leerlingen, ouders, schoolleiding en bedrijven in de buurt geld ophalen om hun school en schoolomgeving HeartSafe te maken!

Andere projecten

Lees meer over andere projecten in België
  • Zamel geld in voor een AED-pakket voor jullie club. Samen maken we de wielersport heartsafe.Een initiatief van Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB in samenwerking met Stichting Live is Life.

    Start een actie Meer info

Help mee!

Wil jij meehelpen in jouw buurt? Of wil je meer te weten komen over onze stichting? Neem contact op met ons.

Top